contact

sluiten

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

info@flandersopticians.be 015 44 06 40
Club Flanders Event 2019

Flanders Opticians in 2019

Flanders Opticians zet in 2019 de eerste stappen in de verdere uitbreiding en vernieuwing van zijn diensten. We blijven een organisatie voor en door opticiens. We gaan hierbij op zoek naar slimme samenwerkingen die de marktpositie van de zelfstandige opticien versterken. Toch zijn er een aantal vernieuwingen die we alvast in de kijker willen zetten.

hero-img

Wat zijn de belangrijkste vernieuwingen tot nu toe?

Een nieuwe website , waar we zoveel mogelijk informatie willen samenbrengen. Naast de algemene informatie over onze organisatie, vind je hier ook een overzicht van onze geplande evenementen.

De ledenzone op de website geeft toegang tot enerzijds een persoonlijk administratieplatform waar de leden met al hun facturen, credit nota’s, leverbonnen en een maandelijks rapport van hun cijfers. Verder hebben ze ook toegang tot de fotodatabank waar al het fotomateriaal wordt verzameld, zowel beelden van leveranciers als foto’s van de eigen shoots. Alle foto’s zijn vrij te gebruiken.

Ons aanbod van marketingtools breiden we uit en trekken we open voor de groep. Naast de folders en mailings, biedt Flanders ook ondersteuning voor website, facebook en digitale nieuwsbrieven. Eye5 blijft bestaan als groep binnen Flanders Opticians. De leden van Eye5 hebben regionale exclusiviteit voor alle offline acties.

Oog op de Toekomst is een groep binnen Flanders Opticians die actief op zoek gaat naar vernieuwende ideeën om de zelfstandige opticien zich verder te laten onderscheiden van de markt.

Blijf op de hoogte van het reilen en zeilen bij Flanders Opticians, want dit is nog maar het begin. Dit kan door onze website in het oog te houden of door ons te volgen op Facebook, Instagram en LinkedIn.

 

hero-img

Terug naar overzicht

M

eer

tips

hero-img

Verwerf je eigen positie in de markt

lees tip
hero-img

Focus op een gezond merkenbeleid

lees tip
hero-img

Fotoshoot lente/zomer 2019

lees tip

© 2019 Wadsup. All Rights Reserved.