contact

sluiten

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

info@flandersopticians.be 015 44 06 40
Oog op Amsterdam

Oog op Amsterdam

‘Exploration is the engine that drives innovation’. Met die woorden begon onze inspiratiereis naar Amsterdam. Oog op de Toekomst, een groep opticiens binnen Flanders Opticians die voortdurend op zoek gaan naar vernieuwing, trok twee dagen naar Amsterdam. We bezochten bedrijven die net met een andere kijk de dingen aanpakken, verfrissende concepten in verschillende sectoren. Deze bezoeken geven een open geest om op dag twee te brainstormen over nieuwe samenwerkingen binnen onze organisatie.

hero-img

Een greep uit onze inspiraties.

Denim City; een campus, een labo, een museum, een kenniscentrum, een netwerk van merken en geïnteresseerden rond jeans. Samenwerken en streven naar meer duurzame en eerlijke jeans, ‘ towards a brighter blue’.

Rapha Cycle Club, een winkel voor wielertoeristen maar vooral een clubhuis waar wielerfanaten wereldwijd elkaar kunnen ontmoeten voor een drankje en/of een ritje.

X Bank, een conceptstore waarbij de producten maar één element gemeenschappelijk hebben – design van eigen bodem. De producten, de indeling, de aanpak en vooral de shopmanager zijn zeer inspirerend en geven je goesting om erin te vliegen.

Ace & Tate, het merk dat het anders wil doen in de brillenbranche. De vestiging in de Van Woustraat in Amsterdam fungeert als test lab voor alles dat Ace & Tate in de toekomst wil implementeren in de winkels. Een bezoekje kon dus zeker niet ontbreken. 

Tony’s chocolonely, dat is durven anders zijn dan de anderen. Het merk koos expliciet voor een andere aanpak, een andere uitstraling van het product, een eerlijk product aan een eerlijke prijs. En het lukt hen aardig!

Baut Paradise, fine dining  in een kunstzinnige sfeer. Baut Paradise verhuist telkens naar een ander leegstaand pand met een totaal ander interieur en een wisselend menu. We kunnen ons voorstellen dat je als Amsterdammer op elke locatie geweest wil zijn!

Slapen deden we in de ‘slaapcabines’ van Cityhub, een niet standaard hotel waar hotelpersoneel deels vervangen werd door technologische snufjes om je verblijfscomfort te garanderen.

We sluiten onze tweedaagse af met een breinstormsessie bij Instock. Hier wordt uitsluitend gekookt met producten die ‘gered’ werden van de afvalberg. Het menu is dan ook telkens een verrassing, maar altijd fris en vers!

Een inspirerende reis onder begeleiding van Sara@redzezel. Met dank aan Hilde van Visuele verhalen voor de foto’s.

Met een koffer vol ideeën zijn we naar huis vertrokken. Een verhaal dat zeker wordt vervolgt. Stay tuned!

hero-img

Terug naar overzicht

M

eer

tips

hero-img

Verwerf je eigen positie in de markt

lees tip
hero-img

Focus op een gezond merkenbeleid

lees tip
hero-img

Fotoshoot lente/zomer 2019

lees tip

© 2019 Wadsup. All Rights Reserved.