contact

sluiten

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

info@flandersopticians.be 015 44 06 40
Blog overview pagina

Een kijk in onze wereld

 

bog-img

nieuwtjes over ons

Oog op Amsterdam

‘Exploration is the engine that drives innovation’. Met die woorden begon onze inspiratiereis naar Amsterdam. Oog op de Toekomst, een groep opticiens binnen Flanders Opticians die voortdurend op zoek gaan naar vernieuwing, trok twee dagen naar Amsterdam. We bezochten bedrijven die net met een andere kijk de dingen aanpakken, verfrissende concepten in verschillende sectoren. Deze bezoeken geven een open geest om op dag twee te brainstormen over nieuwe samenwerkingen binnen onze organisatie.

Lees meer
bog-img

nieuwtjes over ons

Flanders Opticians in 2019

Flanders Opticians zet in 2019 de eerste stappen in de verdere uitbreiding en vernieuwing van zijn diensten. We blijven een organisatie voor en door opticiens. We gaan hierbij op zoek naar slimme samenwerkingen die de marktpositie van de zelfstandige opticien versterken. Toch zijn er een aantal vernieuwingen die we alvast in de kijker willen zetten.

Lees meer
bog-img

nieuwtjes over ons

Fotoshoot lente/zomer 2019

Onlangs vond er een fotoshoot plaats voor de aankomende lente- en zomercollectie. Noortje Palmers en Tine Claerhout waren de fotografen van dienst. Hun talent gecombineerd met frisse kleuren en speelse texturen zullen zorgen voor een oogverblindend resultaat! We nemen je graag mee achter de schermen.

Lees meer
bog-img

tips voor de winkel

Focus op een gezond merkenbeleid

Het begin van een nieuw jaar is een ideaal moment om even stil te staan bij het optimaliseren van je aanbod. De merken die je verkoopt, vormen mee de identiteit en de uitstraling van je winkel. Hoe beter jij weet wat je verkoopt en waarom je het verkoopt, hoe beter je klanten weten waarom ze bij jou kopen.

Lees meer

© 2019 Wadsup. All Rights Reserved.