Events

Club Flanders: neem deel aan workshops, thema-avonden en keynotes. Méér zien, méér weten: dat is méér mogelijk maken.

Aankomende events

Image

De geschiedenis van de bril

24 oktober 2021 in Oudenaarde

Jan Van Ommeslaeghe ontvangt ons in Oudenaarde. Hij vertelt niet alleen, maar toont ons ook de geschiedenis van de brillen. Unieke stukken en een uniek verhaal, gebracht door een gepassioneerde opticien. Tot in Oudenaarde! 

Meer informatie

Agenda voorjaar 2022

Onze evenementenkalender krijgt regelmatig een update. Hou deze pagina in het oog voor meer nieuws. Zelf een idee voor een topic dat je graag aan bod wil laten komen? Laat het ons weten!

Contacteer ons

(Her)beleef  het Lanceringsevent

Club Flanders Event in de kijker

Thierry Geerts, CEO van Google België, legt uit waar de technologische revolutie echt om draait, wat de opportuniteiten hiervan zijn voor de zelfstandige ondernemer en, in het bijzonder, de opticien.

In het Flanders Opticians Panel gesprek gingen we dieper in op de marketingstrategie en -tools die opticiens kunnen ondersteunen om hun onderscheidend vermogen te communiceren aan hun klanten.

Ontdek Club Flanders

Afgelopen events

Image

Smartphone Fotografie voor Social Media

20 september 2021 in Hasselt / 22 september 2021 in Gentbrugge

De ‘selfie grip’ is de basis en zullen velen wel kennen. Maar er zijn zoveel meer tips en tricks om snel, mooie foto’s te trekken met je smartphone. Een echte ‘doe’ avond. Vergeet je smartphone niet mee te brengen!

Meer informatie
Image

Meten is weten, maar wat doen we ermee?

9 juni 2021 / Online Event

Hoe precies kunnen we gaan in oogmetingen? Wat betekent dit voor de klant? Met welke technische vernieuwingen moeten we rekening houden op het vlak van oogmeting. Oogzorg zal steeds belangrijker worden in de toekomst. Tegen 2050 wordt een verdubbeling verwacht van myopie. Wat betekent dit voor ons.

Meer informatie
Image

Sociale Media

5 mei 2021 / Online Event

You hate it or you love it! We geven je wat praktische en inhoudelijke tips om je bereik te vergroten, maar ook consistent mee te werken. Regelmaat is key. Mis deze avond niet!

Meer informatie
Image

Website & Wordpress

3 maart 2021 / Online Event

Flanders Opticians houdt je website up to date. Maar je kan er ook zelf mee aan de slag. Een workshop of de praktische werking van wordpress en hoe je acties en nieuwtjes heel eenvoudig zelf in de kijker kan zetten.

Meer informatie
Image

Klantenmailing: de zin en de onzin

3 februari 2021 / Online Event

Klantenmailings, een belangrijke tool om je klanten te informeren en niet om hen lastig te vallen. Deze avond gingen we dieper in op de inhoudelijke do’s en don’ts van mailings. En staan we stil bij de praktische werking van mailchimp. 

Meer informatie
Image

CRM Programma's: een klein overzicht van het aanbod

2 december 2020 om 19:30 uur / Online Event

Een goed beheer van je klantendata is belangrijk. Een gebruiksvriendelijk softwarepakket dat aansluit bij jouw noden mag niet ontbreken. De belangrijkste spelers op de markt geven een korte toelichting van hun softwarepakket.

Meer informatie

Contacteer ons

Korenmarkt 30
2800 Mechelen

Image