Events

Club Flanders: neem deel aan workshops, thema-avonden en keynotes. Méér zien, méér weten: dat is méér mogelijk maken.

Agenda 2023

Image

Myopie management - vervolg

Juni 2023

Na de sessie rond myopie management lenzen, hadden we in het najaar van 2022 het gesprek tussen Essilor en Hoya rond de behandelingsmogelijkheden met brilglazen. Ondertussen komen er nog nieuwe producten op de markt. Tijd voor een update dus en een nieuwe debat.

Binnenkort meer info

Geschiedenis van de bril, een terugblik

Club Flanders - Event in de kijker

Jan Van Ommeslaeghe, gepassioneerd opticien en lid van de Ophthalmic Antiques International Collectors’ Club, vertelt vol passie over de geschiedenis van de bril. De bril van medisch hulpmiddel, tot statussymbool en fashion item.

Ontdek Club Flanders

Afgelopen events

Image

#Vooruitzien
De toekomst van Flanders Opticians

Woensdag 8 Maart 2023 / Sint-Niklaas

De markt is in volle verandering. We willen onze leden altijd één stap voor laten zijn op de concurrentie. Het Flanders Opticians-team ontwikkelde daarom de voorbije maanden een grondig nieuwe aanpak voor de komende jaren. Een aanpak die jou helpt om te blijven groeien.

MEER INFORMATIE
Image

Myopie management - glazen

Maandag 24 oktober 2022 / Kallo

Na de sessie rond myopie management - lenzen, bekijken we nu de behandelingsmogelijkheden met brilglazen. Deze avond bespreken we de glazen die vandaag beschikbaar zijn op de markt. De technische experten geven zelf toelichting en beantwoorden je vragen. Daarnaast bespreken we hoe je dit aanbrengt bij je klanten.

MEER INFORMATIE
Image

Video voor sociale media - Reels, stories en meer

21 maart 2022 in Hasselt / 23 maart 2022 in Gent

De workshop rond smartphone fotografie was een succes dus we gaan een stapje verder met video. Leer op een interactieve manier video te gebruiken voor stories, reels en meer. Welke technieken gebruik je best en waar haal je inspiratie. Vergeet je smartphone niet mee te brengen!

Meer informatie
Image

Myopie management - lenzen 

10 januari 2022 / Online event 

Na de introductie rond myopie management in juni gaan we hier dieper op in. Dit doen we in samenwerking met CooperVision Specialty EyeCare. Wat zijn de algemene inzichten rond myopie management? Welke resultaten komen uit de MiSight® 1 day studie? En hoe ga je er als opticiens concreet mee aan de slag?

Meer informatie
Image

De geschiedenis van de bril

24 oktober 2021 in Oudenaarde

Jan Van Ommeslaeghe ontvangt ons in Oudenaarde. Hij vertelt niet alleen, maar toont ons ook de geschiedenis van de brillen. Unieke stukken en een uniek verhaal, gebracht door een gepassioneerde opticien. Tot in Oudenaarde! 

Meer informatie
Image

Smartphone Fotografie voor Social Media

20 september 2021 in Hasselt / 22 september 2021 in Gentbrugge

De ‘selfie grip’ is de basis en zullen velen wel kennen. Maar er zijn zoveel meer tips en tricks om snel, mooie foto’s te trekken met je smartphone. Een echte ‘doe’ avond. Vergeet je smartphone niet mee te brengen!

Meer informatie
Image

Meten is weten, maar wat doen we ermee?

9 juni 2021 / Online Event

Hoe precies kunnen we gaan in oogmetingen? Wat betekent dit voor de klant? Met welke technische vernieuwingen moeten we rekening houden op het vlak van oogmeting. Oogzorg zal steeds belangrijker worden in de toekomst. Tegen 2050 wordt een verdubbeling verwacht van myopie. Wat betekent dit voor ons.

Meer informatie
Image

Sociale Media

5 mei 2021 / Online Event

You hate it or you love it! We geven je wat praktische en inhoudelijke tips om je bereik te vergroten, maar ook consistent mee te werken. Regelmaat is key. Mis deze avond niet!

Meer informatie
Image

Website & Wordpress

3 maart 2021 / Online Event

Flanders Opticians houdt je website up to date. Maar je kan er ook zelf mee aan de slag. Een workshop of de praktische werking van wordpress en hoe je acties en nieuwtjes heel eenvoudig zelf in de kijker kan zetten.

Meer informatie
Image

Klantenmailing: de zin en de onzin

3 februari 2021 / Online Event

Klantenmailings, een belangrijke tool om je klanten te informeren en niet om hen lastig te vallen. Deze avond gingen we dieper in op de inhoudelijke do’s en don’ts van mailings. En staan we stil bij de praktische werking van mailchimp. 

Meer informatie
Image

CRM Programma's: een klein overzicht van het aanbod

2 december 2020 om 19:30 uur / Online Event

Een goed beheer van je klantendata is belangrijk. Een gebruiksvriendelijk softwarepakket dat aansluit bij jouw noden mag niet ontbreken. De belangrijkste spelers op de markt geven een korte toelichting van hun softwarepakket.

Meer informatie

Contacteer ons

Korenmarkt 30
2800 Mechelen

Image