Events / Myopie management

Myopie management

10 januari 2022 om 19:30 uur / Online Event

Na de introductie rond myopie management in juni gaan we hier dieper op in. Dit doen we in samenwerking met CooperVision Specialty EyeCare. Wat zijn de algemene inzichten rond myopie management? Welke resultaten komen uit de MiSight® 1 day studie? Wat zijn de type behandelingen en hoe zet je dit om in de praktijk? 

Image

Wat kan je verwachten?

Gabi Steenbekkers

  • MiSight® 1 day 6-jarige studieresultaten 
  • Introductie nieuwe myopie-remmende brillenglas SightGlass Vision 
  • Toekomst van Myopie management

Merel Kanters

  • Het verhaal van myopie door de ogen van een kind
  • Vragenronde 

Over de host

Merel Kanters

Tijdens en na haar studie is Merel ruim 10 jaar werkzaam geweest in de optiek als opticien, contactlensspecialist en optometrist.  Van 2012 tot 2018 is Merel actief geweest als Manager Professional Affairs Benelux bij Alcon vision care. Vanaf juli 2018 combineerde Merel haar werkzaamheden als optometrist bij Van Der Leeuw Optiek in Delft met het schrijven van artikels en het geven van advies en trainingen. Vanaf april 2021 is Merel gestart als Technical Sales Consultant bij CooperVision Specialy EyeCare.

Image
Image

Over de host

Gabi Steenbekkers

Gabi is een optometrist die 27 jaar in particuliere praktijken/optiekzaken heeft gewerkt en sinds februari 2019 is gestart als Myopia Management Specialist voor de Benelux met de huidige rol van Myopia Management Manager voor EMEA bij Coopervision Specialty Eyecare. Is lid van het Europese MiSight® 1 day team. Hij heeft een speciale interesse op het gebied van myopie management en is zeer geïnteresseerd in de ontwikkeling van nieuwe producten voor myopie management.

Een terugblik op deze avond

Image

Contacteer ons

Korenmarkt 30
2800 Mechelen