Events / Vooruitzien

#Vooruitzien
De toekomst van Flanders Opticians

8 maart 2023 / Event

De markt is in volle verandering. Flanders Opticians speelt continue in op deze razendsnelle evoluties - gisteren, vandaag én morgen. We willen onze leden altijd één stap voor laten zijn op de concurrentie.

Daarom blijven we #Vooruitzien. Met nieuwe en nóg completere servicepakketten die jou helpen om te blijven groeien. Ontdek het hier:

Image
Beeld van het event Vooruitzien van Flanders Opticians

Wat heb je gemist

De oprichting van Flanders Opticians – 34 jaar geleden inmiddels – was op zich al visionair. Door samen te werken, bereiken onze leden meer. Doorheen de jaren werd de ondersteuning veelzijdiger. Met slimme marketingservices, prikkelende inzichten via Club Flanders, innovatieve klantenopvolging en vernieuwende sales tools.

Maar wat brengt de toekomst? Welke innovaties en veranderingen komen er op ons af? Welke kansen kan jij als zelfstandige opticien grijpen? En hoe helpt Flanders Opticians jou om nog beter in te spelen op die evolutie?

In onze nieuwe whitepaper belichten we de strafste (r)evoluties op het vlak van retail en technologie. En vooral: de invloed ervan op onze mooie optieksector. Benieuwd naar die boeiende dossier?

Download whitepaper
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Contacteer ons

Korenmarkt 30
2800 Mechelen

Image