De impact van locatie

De impact van locatie

event

29 mei 2024 - Beveren

Op woensdag 29 mei ontdek je alles over de link tussen de ligging van je winkel en je winstgevendheid. Of nog belangrijker: hoe je jouw marketingaanpak, productmix én doelgroepcommunicatie perfect kan afstemmen op de locatie van je winkel.

Voor dit onderwerp gaat Club Flanders in gesprek met Alain Van der hoeven, expert inzake locatie planning en Business Development Manager bij RetailSonar. 

Mis deze avond niet! Schrijf je in voor 16 mei 2024. Samen ontdekken we hoe de kracht van je ligging beter te benutten - en zo je omzet te verhogen.

Image

Over de spreker

Alain Van der hoeven 

Business Development Manager, RetailSonar

RetailSonar is marktleider in locatiestrategie. Met het platform 'RetailCompass' stellen zij bedrijven in staat om hun marketing en verkoop te optimaliseren. Dit door onder andere geografische data, automatisering en bedrijfskennis te combineren. Modellen die vaak door ketens en investeringsmaatschappijen worden gebruikt om beleidsbeslissingen te nemen.

Tijdens deze avond leer je hoe je deze kennis kan gebruiken als zelfstandig ondernemer. We overlopen de verschillende aspecten zoals de verplaatsingsbereidheid van je klant, de omgeving van je winkel, je openingsuren, het concept en beleving van je winkel.

  • Hoe kan je met dezelfde inspanning meer omzet genereren?
  • Moet ik mijn marketingstrategie of productmix aanpassen?
  • Wat is de beste locatie voor een extra winkel?
Image

Praktisch

Wanneer
Woensdag 29 mei 2024

Locatie
Van der Valk Hotel Beveren
Gentseweg 280
9120 Beveren

Programma
19:00 - Onthaal met broodjes
19:45 - Start workshop
21:45 - Afsluitende drink

Prijs
Gratis voor leden
€75 voor niet-leden incl. btw

Ik schrijf me in

Schrijf je in