Myopie Management in de praktijk: best practices en nieuwe oplossingen

Myopie Management in de praktijk

BEST PRACTICES EN NIEUWE OPLOSSINGEN

EVENT

20 november 2023

Myopie komt steeds meer voor bij kinderen en jongeren. Dat merk je ongetwijfeld ook in je optiekzaak. Gelukkig komen er ook nieuwe ontwikkelingen op de markt en leren we continu bij.
Maar hulpmiddelen zijn één deel van de aanpak. Het correct begeleiden van kinderen en hun ouders is even belangrijk. Club Flanders zoomde op 20 november voor de derde keer in op dit actuele thema, na focusavonden over lenzen én brilglazen.

Tijdens onze vorige avonden ontdekten we meer over de aangepaste glazen van Essilor en Hoya. Nu is het de beurt om de brilglazen tegen myopie van Rodenstock en Zeiss te leren kennen.

Wat is de impact van aangepaste glazen op myopie? Hoe ondersteun je kinderen en hun ouders het best? Hoe volg je de klant het beste op? Hoe verloopt de samenwerking met oogartsen? En hoe pakken je collega-opticiens het aan en wat kan jij leren van hun ervaringen?

Image

ALLE CRUCIALE INZICHTEN VERZAMELD

Deze en vele andere vragen werden beantwoord tijdens onze boeiende Club Flanders-avond. Avond gemist? Interesse in de presentaties? Download ze hier.

"We’re changing from a profession that corrects to a profession that treats. This is much more than just a change of words."

- Professor Bruce Evans 

Andere manieren om ons te zien