Klantopvolging

Geautomatiseerde klantopvolging: wat houdt dat in?

in zicht

4 juni 2024

Ontdek hier een snelle Q&A. 

Image

Wat is geautomatiseerde klantopvolging

Via geautomatiseerde klantopvolging ontvangen je klanten regelmatig gepersonaliseerde berichten, service of zelfs promoties. En dat allemaal zonder dat jij extra werk hoeft te doen.

Krijg nu 20% korting op jouw pakket
Snel zijn: geldig tot 30 juni!

Meer informatie

Hoe helpt geautomatiseerde klantopvolging mijn optiekzaak vooruit?

 • Op tijd herinnert 
  Jouw klanten missen nooit meer een oogcontrole of onderhoudsafspraak. Dat is goed voor hun ooggezondheid én zorgt voor duurzame klantenbezoeken aan jouw winkel.
 • Nieuwe bril suggesties
  Het systeem doet automatisch aanbevelingen wanneer het misschien tijd is voor een nieuwe bril of eventueel voor accessoires en zonnebrillen. Zo verhoog je de verkoop en zorg je voor tevreden klanten.

Wat zijn de voordelen van gepersonaliseerde communicatie?

 • Aangepaste e-mails en postkaarten
  Gepersonaliseerde berichten, herinneringen en aanbiedingen helpen om een sterke relatie op te bouwen met je klant. Klanten voelen zich gewaardeerd en blijven makkelijker trouw aan je winkel. Je verlaagt de drempel om terug te keren én blijft altijd de eerste aan wie ze denken.
 • Data-gedreven inzichten
  Door de gegevens van klanten te analyseren, begrijp je hun voorkeuren en gedrag beter. Je verfijnt jouw aanbod en marketingstrategieën, zodat je nog beter inspeelt op de behoeften van je klanten.

Werkt dat goed samen met mijn bepaalde systemen?

Onze service werkt naadloos samen met jouw huidige klantenbeheer- en verkoopsystemen. Je bent verzekerd van consistente, aantrekkelijke en efficiënte communicatie. Daar plukt je winkel de vruchten van.

Zijn er speciale aanbiedingen beschikbaar?

Ja! Meld je aan voor onze service vòòr 30 juni en ontvang deze service gedurende 6 maanden aan ledenprijs zonder verplicht lidmaatschap of aankoop van een pakket. Werkt in combinatie met je eigen website.

Waar kan ik meer info vinden?