Image

Lid worden van Flanders opticians?

Scherpe focus op voordelen

Een organisatie voor en door opticiens. Om lid te worden van Flanders Opticians koop je één aandeel van de vennootschap. Bij ons maken jullie als opticien dus zelf de groep.

Grote winkel in het centrum van de stad of een kleinere zaak in een dorpskern of gelegen op een baanlocatie? Dat maakt niet uit. Onze opticiens delen de liefde voor het vak, ambitie, durf en zin om samen te werken.


Slimmer, goedkoper en beter

Onze leden betalen minder. Niet alleen voor onze professionele servicepacks. Via groepsaankopen en centrale facturatie werken ze efficiënter én voordeliger.

Ze winnen heel wat tijd en investeren minder werkuren én budget in hun werking. Zij groeien duurzaam en slim, dankzij de kracht van het getal.


Persoonlijke marketingcoach

Bovendien krijg je als lid van Flanders Opticians toegang tot onze OptiCoach: een gepersonaliseerde marketingstrategie voor jouw zaak. Met een sociale mediakalender, rapporten en analyses rond je marketing en sales - én natuurlijk: een persoonlijke opvolging op jouw tempo.


Lid worden: wat kost dat?

Wel, niets! Wil je ook lid worden? Dat kan door één aandeel te kopen in de coöperatieve vennootschap. Als je lidmaatschap eindigt, nemen we je aandeel terug over - aan dezelfde prijs!

Bespreek de mogelijkheden met Ingrid. Zij leidt je doorheen het aanvraagproces.

“Het gevoel dat je tot een groep hoort waar je met je vragen terecht kan. Samen inspiratie opdoen om steeds nieuwe ideeën te krijgen.”

Jeroen van Oog en Oor Coenen, Alken

Volg ONS & neem contact op