Opticonnect

Jouw sleutel tot de optiekwereld

Wil je de fakkel doorgeven aan een jonge generatie of ben je net op zoek naar een eigen optiekzaak? Heb je nood aan gekwalificeerd personeel, ben je freelancer of zoek je een job vol toekomst? Flanders Opticians OptiConnect helpt je bij jouw zoektocht.

Wij brengen zoeker en kandidaat met elkaar in contact, jullie doen de rest. Zonder addertje onder het gras.

optiek-ondernemer

Ik wil een optiekzaak overnemen

Ben je een ambitieuze ondernemer die zijn aanwezigheid wil uitbreiden – of een jonge opticien die zin heeft in een eigen zaak?

Dankzij ons uitgebreide netwerk in de optiekmarkt, weten we wat leeft. Maar ook: welke opticiens eraan denken om hun zaak over te laten aan een nieuwe generatie. Laat ons weten wat jouw plannen zijn en wat je zoekt. En wij speuren ons netwerk af om je in contact te brengen met mogelijke kandidaten. Geheel vrijblijvend en gratis.

Contacteer ons. Ingrid van Flanders Opticians neemt contact met je op om de mogelijkheden te bekijken.

Contacteer ons

Ik zoek een overnemer

Je hebt jarenlang met hart en ziel geïnvesteerd in jouw optiekzaak. Nu het tijd is om je zaak over te laten, zoek je een overnemer die past bij jouw filosofie. Iemand die jouw kijk op optiek deelt, zodat de toekomst van je zaak gegarandeerd is.

Flanders Opticians kent de optiekmarkt tot in de kleinste uithoeken. We speuren ons netwerk af om te kijken of iemand een optiekzaak wil overnemen. We brengen jullie in contact met elkaar, zodat jullie kennis kunnen maken en de details kunnen bespreken. Hebben jullie nood aan externe expertise? Dan kijken we binnen ons netwerk of we kunnen helpen. Zonder verplichting, helemaal gratis.

Contacteer ons. Ingrid van Flanders Opticians neemt contact met je op om de mogelijkheden te bekijken.

Contacteer ons

Jobs in optiek

Ik zoek personeel

Gekwalificeerde medewerkers vinden is niet altijd eenvoudig. De vraag is groot, het aanbod beperkt. Daarom lanceren we dit extra kanaal om jouw job wat meer in de kijker te zetten. Gratis en voor niets, omdat we jou willen helpen groeien.

Wil je jouw vacature ook op onze OptiConnect-pagina laten verschijnen? Contacteer ons. Ingrid van Flanders Opticians neemt contact met je op om de mogelijkheden te bekijken.

Contacteer ons

Ik zoek een job: freelancer / vast / tijdelijk

Klaar om je eerste stappen te zetten in de optieksector – of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Via een klik op de button onderaan ontdek je boeiende en uitdagende optiekjobs in jouw regio.

Vind je niet meteen iets wat bij je past, contacteer ons dan even. Dan bekijken we samen met ons uitgebreide netwerk welke professionele uitdaging op jouw ligt te wachten.

Bekijk hier de openstaande vacatures bij onze opticiens:

Bekijk het overzicht

Volg ONS & neem contact op