Image

Partners van flanders opticians

Pioniers voor de zelfstandige opticiens

Onze opticiens geloven in partnerships die iedereen beter maken. Daarom slaan we bij Flanders Opticians de handen in elkaar met bedrijven die naar de toekomst kijken.

Van glasfabrikant tot ontwikkelaars van administratieve software: door samen te werken, halen we alles uit de kast voor onze opticiens. En helpen we onze partners om hun bereik te vergroten.


Onze partners bieden ...

Diensten die onze opticiens optimaal ondersteunen

Voordelige voorwaarden voor hun product

Ondersteuning bij events, aankopen of digitale vernieuwing


Onze partners genieten ...

Toegang tot succesvolle optiekzaken in één organisatie

Meer bekendheid bij opticiens met een ijzersterke reputatie

Een duurzaam engagement vanuit dé Vlaamse optiekorganisatie

— Testimonial

Image

“De samenwerking met Flanders Opticians is heel veelzijdig – van aankoopvoorwaarden tot centrale facturatie of marketing. Soms zitten verschillende opticiens met éénzelfde vraag. Flanders Opticians zorgt dan dat we een eenduidig antwoord kunnen geven. Da’s duidelijk en efficiënt. We maken elkaar ook sterker. Want hoe succesvoller hun marketingcampagnes, hoe beter voor ons!”

Nico Swinnen - Essilor

De win-win van partnerschap

Even inzoomen op een voorbeeld

Onze partners leveren hun productinformatie aan. Dat helpt ons om klantvriendelijke webshops te bouwen voor onze opticiens. Zo zetten we het merk van de leverancier extra in de kijker en boosten we de verkoop.

De opticien beschikt over accurate informatie, hoeft zelf niets in te geven in het systeem - en bespaart dus heel wat manuren.

Bovendien koppelen we de stock van onze opticien rechtstreeks aan de webshop. Nóg een besparing van tijd, middelen en geld. Win voor de leverancier, win voor de opticien!

— Testimonial

Image

“Samen met Flanders Opticians bedenken we nieuwe manieren om opticiens écht te helpen. Hoe krijgen we campagnemateriaal en webshopdata makkelijk bij de opticien? Hoe lanceren we promo-acties op een originele manier? Die samenwerking, dat is een echt partnerschap.”

Bob Bernaerts - Safilo

Word ook partner!

Creëer mee de toekomst van onze opticiens

Flanders Opticians kijkt voorbij de grenzen van de optiekwereld. We verkennen partnerships met vernieuwende bedrijven in verschillende sectoren. Het doel: onze opticiens sterker en future-proof maken.

Denk je dat jouw bedrijf mee vorm kan geven aan de toekomst van de optieksector? Met innovatieve kijkoplossingen, digitale technologie of software? Let's talk!

Contacteer ons

Volg ONS & neem contact op