Services / 360° Marketing

360° Marketing

Marketingoplossingen voor opticiens? Bij Flanders Opticians doen we dat met een slimme strategie, efficiënte targetting van je doelgroep en creatieve campagnes. Via alle essentiële media en kanalen.

Kant-en-klare tools

Onze 360°-aanpak in marketing vergroot je bereik, verbetert je relatie met je huidige klantenbestand en geeft je kant-en-klare tools in handen om jouw optiekzaak op een innovatieve en doeltreffende manier in de kijker te zetten.

CONTACTEER ONS
Image
Image

Groei met onze marketingmix

Een slimme strategie uitbouwen met de juiste mix vereist een hoge mate van expertise en, boven al, tijd die een zelfstandige opticien niet heeft. Met het oog op een doeltreffende wisselwerking tussen alle kanalen zorgt Flanders Opticians voor de juiste boodschap op elke stap in jouw customer journey.

Bekijk de marketingmix van dichterbij

Image

Website

Gebouwd voor jou met een aantrekkelijk design en vol sprankelende teksten. Steeds up-to-date dankzij maandelijkse blogs en actuele topics - van nieuwe collecties tot tijdelijke promo's.

Image

Social Media & Blogs

Een samenspel tussen aantrekkelijke teksten en aanlokkelijke visuals. Daarmee vergroten wij jouw naamsbekendheid en betrokkenheid bij jouw doelpubliek.

Image

Online adverteren

Bijzonder gericht én budgetvriendelijk. Je adverteert alleen bij relevante prospects, investeert gericht en stuurt bij op basis van data. Super nauwkeurig en met een hoge ROI.

Image

Creatieve campagnes

Elk half jaar organiseren we een professionele fotoshoot waarbij we je topmerken aantrekkelijk in beeld brengen. Afgewisseld met campagnes rond zien.  

Image

Marketingbibliotheek

Alles gecentraliseerd en gemakkelijk in gebruik. Je vindt er foto's van de halfjaarlijkse fotoshoots, maar ook creatieve concepten, nieuwsbrief-templates, en nog veel meer.

Image

Klantopvolging

Blijf voortdurend in gesprek met je klanten en zorg dat je niemand uit het oog verliest. Door een geautomatiseerd systeem van klantopvolging op maat van jouw winkel verhoog je je klantenbinding. Van aankoop tot lang daarna.

Image

Webshop

Een online winkel op maat gemaakt en volledig geïntegreerd in jouw website. Onze database met foto's en product omschrijving, én de koppeling met jouw stock maken het beheer van je webshop kinderspel. 

Image

iLens

Dé 24/7 webshop voor lenzen van hoge kwaliteit. Ga van start in enkele clicks en ontdek alle voordelen!

Alles wat je nodig hebt in één aanpak

Dankzij onze 360° marketingaanpak kan jij je klanten bereiken in elke fase van hun aankoopproces via on- en offline kanalen. 

Meer info? 

Contacteer ons

Korenmarkt 30
2800 Mechelen

Image