Services / Expertise Hub

Expertise Hub

Met Club Flanders brengen we prangende topics, heet van de naald, tot bij onze opticiens via boeiende workshops en prikkelende sessies.

De vinger aan de pols

Club Flanders biedt een tastbare meerwaarde voor alle leden. We nodigen je regelmatig uit op boeiende keynotes en thema-avonden over sterke concepten, sector innovaties en nieuwe ontwikkelingen.

Image
Image

Méér resultaten

Volg stoomcursussen bij specialisten, neem deel aan niet te missen workshops en  versterk je aanpak met een boeiende mix van thema's en topics. De sessies zijn altijd gericht op het verfijnen van jouw commerciële aanpak zodat je zelf actief aan de slag kan.

Van marketing naar sales

Krijg inzicht over verschillende technische-, sales- en marketingtools én tips om die om te zetten naar je commerciële aanpak in de winkel. Integreer deze kennis in jouw verkoopproces en creëer meerwaarde voor jouw optiekzaak en klanten.

Image

Voordelen bij de vleet

Laat je verbazen door de inzichten van Club Flanders!

  • We delen analyses en lessen uit gevoerde campagnes
  • Gebruik expertise die jouw aanpak versterkt
  • Creëer meerwaarde met de juiste knowhow
  • Marketinginzicht op maat, op basis van data en resultaten
  • Stoomcursussen vol praktische, concrete tips
ontdek onze events
Image

(Her)beleef  het Lanceringsevent

Club Flanders Event in de kijker

Thierry Geerts, CEO van Google België, legt uit waar de technologische revolutie echt om draait, wat de opportuniteiten hiervan zijn voor de zelfstandige ondernemer en, in het bijzonder, de opticien.

In het Flanders Opticians Panel gesprek gingen we dieper in op de marketingstrategie en -tools die opticiens kunnen ondersteunen om hun onderscheidend vermogen te communiceren aan hun klanten.

Ontdek Club Flanders
Image

Contacteer ons

Korenmarkt 30
2800 Mechelen