contact

sluiten

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

info@flandersopticians.be 015 44 06 40
wat we doen

Diensten met een oog voor optiek

Door slimme samenwerkingen versterken we onze positie in de markt. Onze focus ligt op services die de individuele mogelijkheden van de zelfstandige opticien overstijgt.

Hiervoor sluiten we partnerships af die we steeds evalueren en optimaliseren om zo een uitstekende service te garanderen als kwaliteitsgarantie naar onze leden.

Ons dienstenpakket toetsen we steeds af aan de noden van de zelfstandig opticien en de evolutie in de markt. Hierdoor staan we samen sterk maar behouden we wel steeds ieders individuele identiteit.

main-image
main-image

Club Flanders

Als gepassioneerde experten in oogzorg nemen we hier de tijd om kennis, ervaring en ideeën uit te wisselen. Vanuit de organisatie worden er workshops georganiseerd rond diverse thema’s, waardoor we collectief onze vakkennis versterken. Bijkomend plannen we clubevents om iedereen te informeren wat er reilt en zeilt binnen de groep en de markt. Bekijk onze geplande events.

main-image
main-image

Centrale facturatie

Flanders Opticians onderhandelt commerciële samenwerkingsvoorwaarden met de marktleiders voor monturen en glas en bouwt lange termijn partnerships uit.

Dit biedt de individuele opticien als voordeel dat hij kan genieten van onze commerciële afspraken zonder aankoopverplichtingen, dat alle aankopen worden gecentraliseerd in één maandelijkse factuur en een maandelijkse rapportage.

main-image
main-image

Marketing

Dankzij een doordacht evenwicht tussen centralisatie en personalisatie van marketingactiviteiten biedt Flanders Opticians een pallet van marketingtools, on-en offline, content en visuals op maat van de zelfstandige opticien. Dit biedt de opticien de mogelijkheid een geïntegreerde, kwaliteitsvolle marketingcampagne te voeren, in functie van zijn behoeften en ambitie.

main-image
main-image

ILens

iLens-pro is een aankoopplatform voor lenzen en vloeistoffen, de opticien ontvangt maandelijks één centrale factuur. iLens.be is de consumentenwebshop van iLens. Consumenten kunnen online lenzen en vloeistoffen bestellen. Ilens.be is hierdoor een extra verkoopkanaal voor de opticien en betekent een extra service voor het bestaande cliënteel. Bovendien biedt het de opportuniteit om nieuwe klanten aan te trekken.

main-image
main-image

Oog op de toekomst

De wereld verandert aan een hoog tempo en ook de zelfstandige opticien wordt vandaag geconfronteerd met heel wat nieuwe uitdagingen en opportuniteiten.

Oog op de Toekomst is een projectgroep binnen Flanders Opticians die steeds op zoek gaat naar vernieuwende ideeën en deze uitwerkt tot concepten die het onderscheidend vermogen van de zelfstandige opticien versterken.

© 2019 Wadsup. All Rights Reserved.